Teambuilding sessie?

BedrijfsfeestenVergader arrangementWorkshopsTeambuilding
Uitleg BBQ Egg bij Brekers

Workshops

Wil je de BBQ Egg een zelf proberen en uitleg krijgen wat je er allemaal mee kunt doen, of ben je al een tijdje bezig met de BBQ Egg en wil je je grenzen verleggen? dan hebben wij goed nieuws, want wij geven diverse BBQ Egg Workshops op onze eigen locatie bij Brekers, zowel binnen als op ons buitenterras.Brekers BBQ Egg workshops

Brekers creëert een fijne, persoonlijke en gemoedelijke setting waarin we jou helpen om een hoger niveau te bereiken met de BBQ Egg. Onder het genot van een drankje met gelijkgestemden, of je eigen privé groep kookliefhebbers (minimaal 10 personen), ga je mooie gerechten maken en deze daarna zelf nuttigen!

Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, drankjes, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de BBQ Egg’s.

Brekers BBQ Egg Experience € 55,- p.p.

Interesse in een BBQ Egg maar je wilt hem eerst proberen of wil je weten wat de Brerkes BBQ Egg experience. Tijdens deze kennismaking met de BBQ Egg leggen we alle basistechnieken uit die bij de BBQ Egg aan bod komen. Vanaf het aansteken tot roken, slow cooking, de pizzasteen, direct en indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze beleving aan bod komen terwijl we 3 heerlijke gerechten bereiden met elkaar.

Informeer naar de data waarop je nog aan kan sluiten bij de Experience!

Brekers BBQ Egg Masterclass € 75,- p.p.

Heb je al enige tijd een BBQ Egg en ben je er klaar voor om je BBQ Egg skills naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor een BBQ Egg Masterclass. Tijdens deze 5 tot 6 uur durende dag gaan we veel dieper op de mogelijkheden in van de BBQ Egg en bereiden 4 á 5 lekkere gerechten. Heb je een bepaalde techniek die je graag zou willen leren of nieuwsgierig naar een bepaalde techniek? Laat het ons dan weten en we kunnen daar extra aandacht aan besteden.

Informeer naar de data waarop je nog aan kan sluiten bij de Masterclass! 

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuiding?

Personeelsuitjes, familiedag of vrijgezellenparty!

 Ook daar kan je bij ons voor terecht. We passen het menu en technieken daarvoor helemaal aan op je persoonlijke voorkeur. Tijdens deze dag richten we ons minder op de technieken zodat het voor iedereen leuk en leerzaam zal zijn, maar wel dat ze vooral van de mogelijkheden hebben kunnen proeven.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Met onze ervaring op de BBQ Egg kunnen wij je de werking ervan helemaal uitleggen. Dit doen we dan ook met veel enthousiasme en passie voor koken! Of het nu tijdens een demonstratie is of met een catering of workshop. Wij delen onze enthousiasme en kennis dan ook graag met je. Wij willen je inspireren de BBQ egg te genieten!

Gezelligheid vindt je bij Brekers!
Food
Food
Pannenkoeken restaurant
Food
Food
Food