10 juli Zomer Concert Singing Surrender

Kerst is voor velen van ons de gezelligste tijd van het jaar. Een mooie boom, duizenden lichtjes, de mooiste gerechten en natuurlijk een bezoek van de Kerstman zijn de ingrediënten van een sfeervolle kerst bij Brekers.

Concert met Singing Surrender bij Brekers

 

Gospel en popkoor Singing Surrender uit Schagen treed dinsdag 10 juli op bij Brekers in Groote Keeten.

Natuurlijk wordt het een mooi concert, wat jullie ook van ons gewend zijn, met diverse  liederen. Er is voor elk wat wils. Het zijn gospels, musical en diverse moderne nummers welke er gezongen en gespeeld worden. Denk aan The mama’s and The papa’s, Miss Saigon, Kiss from a rose en Home.Het koor bestaat inmiddels alweer ruim 30 jaar en heeft daardoor ook een goeie reputatie opgebouwd in deze omgeving.

Inmiddels staat Olaf van Rijn alweer 3 jaar voor het koor en probeert het niveau van het koor naar een nog  hoger level te krijgen.Met ondersteuning van een combo dat elke week mee repeteert gaat dat ook zeker lukken.Het koor is inmiddels gegroeid tot zo’n 50 leden, waardoor de meerstemmige liedjes goed tot hun recht komen.

Wij nodigen u uit om op Dinsdag 10 juli te komen kijken bij ons Concert bij Brekers!

Aanvang 19.30 uurEntree € 5,00 inclusief een kopje koffie/thee

Vooraf kunt u genieten van een overheerlijk 2-gangen menu voor maar € 19,50 (inclusief toegang voor de show)Gelieve vooraf hiervoor reserveren via 0224-581421 of via welkom@brekers.eu