Trouwen doe je zo! Je feest vier je bij Brekers

BruiloftenJubileaVerjaardagenKraamfeest
Een beetje bruiloft is tegenwoordig een waar festival

Een bruiloft met onvergetelijke herinneringen

Dat ook trouwen aan trends onderhevig is, hoeven we niemand meer te vertellen. Maar er zijn heel wat zaken die op een bruiloft kunnen zorgen voor nog meer lol, samenhorigheid maar vooral onvergetelijke herinneringen. Van een mobiele frietkraam, hotdogkar of foodcarrousel tot persoonlijke beschilderde slaapkamerdeur als cadeau, een beetje bruiloft is tegenwoordig een waar festival geworden.

Trouwen is voor iedereen anders.

De grote stap is genomen; jullie gaan TROUWEN! Een leuke en drukke tijd breekt aan om jullie dag tot in de kleinste details goed voor te kunnen bereiden. De mogelijkheden om de trouwdag vorm te geven zijn enorm en jullie mogen alle keuzes maken! Een keuze is gelukkig al duidelijk: de liefde van jouw leven! Nu de overige keuzes nog.

Trouwen is voor iedereen anders. Jullie trouwdag moet weerspiegelen wie jullie als koppel zijn. En daarom zijn wij er om jullie bij te staan; zeg JA tegen Brekers...

Bij Brekers zijn wij van mening dat iedere gelegenheid uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek geven wij jullie een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Brekers is een schitterende trouwlocatie

Brekers is een schitterende huwelijkslocatie en een officiële trouwlocatie van de gemeente Schagen. Jullie kunnen dus genieten van een geheel verzorgde dag op één locatie. Willen jullie een groots feest met live muziek of toch liever een intiem diner met goede vrienden en familie? Met een professioneel team van enthousiaste medewerkers en een schat aan ervaring weten wij ook jullie feest tot een succes te maken.

Jullie zijn te gast bij ons! Onze locatie beschikt over een uniek karakter, waarbij wij de culinaire invulling, de aankleding en het entertainment geheel afstemmen op jullie wensen.

Trouwen bij Brekers?

Een afspraak is geheel gratis en zo gemaakt. Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in Brekers. Wij kunnen jullie hier prettig ontvangen in een gezellige sfeer. Tevens is het mogelijk om de diverse producten te proeven en te bekijken.

Informeer vandaag nog wat Brekers voor jullie kan betekenen en maak van jullie droom, een onvergetelijke herinnering.

Wij zijn graag getuige van Een onvergetelijke dag
Food
Food
Pannenkoeken restaurant
Food
Food
Food