Eerste Halve Finale Miss Callantsoog Verkiezing

Eerste Halve Finale Miss Callantsoog Verkiezing

August 20, 2018

Wie gaat er vandoor met de Titel MISS CALLANTSOOG 2018?! 

En rijdt er na de finale een half jaar in een auto van Autobedrijf Peter Ursem of wat zeg je van een Reischeque van The Travel Company You & Me?!

Beleef de ontknoping en zorg dat je erbij bent!

Word jij Miss Callantsoog 2018?
Prijzen
Naast de titel ‘Miss Callantsoog’ zijn er ook vele prijzen te veroveren. 

Geen enkele kandidaat gaat met lege handen naar huis, iedere deelnemer krijgt een goodybag gevuld met leuke verrassingen.

De deelneemsters zijn gast bij Brekers en worden voorzien van hapjes en drankjes, gestyled door professionele kappers, de visagie wordt verzorgt, en je wordt begeleid hoe je jezelf het beste kunt presenteren op de catwalk. 

De deelneemsters, leeftijd minimaal 18 jaar of vanaf 16 jaar onder begeleiding van een meerderjarige, worden geacht twee keer ten tonele te verschijnen in geheel door henzelf uit te kiezen kleding; één keer in vrijetijdskleding en één keer in badkleding.

Halve Finales: 20 - 27 augustus
Grande Finale Miss Callantsoog 2018: Maandag 3 september

De jury bestaat uit vakmensen uit diverse branches: denk hierbij aan fotografie, kleding, horeca, visagie en haarstylisten. 

Zo hebben Debbie en Tamara in 2011 bij ons op bühne gestaan; Tamara is Holland Next Top Model 2011 geworden en Debbie derde bij Holland Next Top Model 2014. In 2013 hebben Anke (Miss Callantsoog 2011) en Bo ook meegedaan en zijn bij de laatste 4 gekomen van Holland Next Top Model 2013. 

Hieronder een korte sfeerimpressie van een voorronde van Miss Callantsoog van voorgaande jaren. Durf jij je op te geven?!
 

Aanverwante evenementen:

No items found.